Sfatul 1

Sfatul 1Calatoriti ca o vedeta si luati cu dumneavoastra un sal de lana. Este foarte potrivit atunci cand schimbati clima si va este intotdeauna util pe avion. De asemenea, este bine sa aveti o pereche de balerini flexibili in bagajul de mana daca doriti sa inlocuiti tocurile cu o pereche de pantofi comozi si care vor ocupa foarte putin spatiu.

Sfatul 2

Sfatul 2Luati intotdeauna un pix in bagajul de mana pentru formularele care trebuie completate inainte de sosire.

Sfatul 3

Sfatul 3Nu umpleti complet recipientele cu produse de toaleta – evitati astfel scurgerile din cauza presurizarii aeronavei la altitudine mare. De asemenea, asigurati-va ca in bagajul de mana recipientele ce contin lichide nu depasesc 100 ml si ca acestea incap intr-o punga de plastic de maxim 20cm x 20cm (va recomandam pungile de sandwich).

Sfatul 4

Sfatul 4Daca sunteti pretentios in privinta ceaiului de dimineata, luati cu dumneavoastra pliculetele de ceai preferate.

Sfatul 5

Sfatul 5Inscrieti-va in programul de calatori frecventi (Executive Club) ai British Airways – este gratuit si va ofera o multime de avantaje. In calitate de membru, veti avea prioritate in cazul in care compania cauta persoane pentru promovarea la o cabina superioara de calatorie.

Sfatul 6

Sfatul 6Luati servetele umede pentru copii – sunt foarte bune pentru improspatare: atat pentru adultii in toata regula, cat si pentru micuti.

Sfatul 7

Sfatul 7Descarcati aplicatia BA pe telefonul mobil. In felul acesta, veti putea efectua formalitatile de check-in pentru cursa BA si veti putea emite cartea de imbarcare in timp ce stati confortabil in sezlong.

Sfatul 8

Sfatul 8Daca porniti intr-o vacanta pe litoral, puneti-va costumul de baie in bagajul de mana pentru a-l putea imbraca si a merge direct la mare sau la piscina de indata ce ajungeti. Puneti si un pareo daca prosopul de plaja este prea voluminos.

Sfatul 9

Sfatul 9Alegeti o companie aeriana precum BA, care permite turistilor sa inregistreze gratuit un bagaj de cala de 23 kg, precum si doua bagaje de mana in cabina. Mai exact, foarte multe articole vestimentare si un spatiu deosebit de generos daca te gandesti ca unele companii aeriene fara pretentii accepta un singur bagaj de mana, va taxeaza pentru fiecare bagaj de cala si accepta un bagaj de cala de maxim 15 kg.

Sfatul 10

Sfatul 10Pentru a evita acel moment ingrozitor in care va dati seama abia la aeroport ca v-ati uitat pasaportul in seif, puneti un papuc de casa langa pasaport. Poate parea caraghios, dar metoda da rezultate!