Adevarul

AdevarulAdevarul scrie pe prima pagina despre noua criza care ar putea sa apara din cauza datoriilor suverane.

Cu toate ca in ultimele zile bursele din toata lumea au inregistrat scaderi importante, cei mai bogati romani cu investitii pe bursa spun ca declinul cotatiilor le-a redus semnificativ valoarea actiunilor detinute, insa nu sunt afectati de vreme ce sunt investitori pe termen lung.



Financiarul

Financiarul"Bursa - in cadere, francul aproape de paritate cu euro. Analistii: Se poate si mai rau", titreaza Financiarul.

Indicii BVB au inregistrat ieri cele mai ample scaderi din ultimul an, de pana la 15,18% . BVB a inregistrat la jumatatea zilei cele mai puternice scaderi la nivel european, dar preturile foarte scazute au atras revenirea cumparatorilor in piata, ceea ce a redus corectiile.



Curierul National

Curierul NationalTot despre scaderea Bursei de Valori Bucuresti scrie si Curierul National in deschiderea de ziar. Actiunile tranzactionate pe BVB au atins ieri la miezul zilei minime ale ultimilor doi ani. La un moment dat, pe unii emitenti nu erau afisate ordine de cumparare.

Picajul de 643 de puncte din prima zi de tranzactionare a acestei saptamani al indicelui Dow Jones Average Industrial, unul dintre cele mai drastice din istoria Bursei americane, s-a resimtit ieri din plin la Bursa de Valori Bucuresti, unde la miezul zilei cea mai mare parte dintre actiuni sufereau scaderi de 10-15% fata de sedinta precedenta.