Muller Romania

Muller RomaniaMuller Dairy Romania organizeaza o intalnire informala cu Tzafrir Granat, noul director general al companiei, si cu Eduard Popisteanu, vicepresedinte marketing. Printre subiectele discutate se numara analiza evolutiei Muller pe piata romaneasca in anul 2010 i prezentarea tendintelor pietei de profil si directiile de dezvoltare pe care compania si le propune pentru 2011.

Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori BucurestiBursa de Valori Bucuresti organizeaza conferinta "Finantarea prin emisiunea de obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti ".

Evenimentul se adreseaza atat companiilor care sunt listate pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), care vor sa acceseze mai multe resurse de pe piata de capital si sa isi dezvolte afacerea prin emisiunea de obligatiuni, cat si companiilor care nu sunt listate inca pe piata bursiera, precum si reprezentantilor din administratia publica locala.



Lansarea instrumentului de garantare JEREMIE

Lansarea instrumentului de garantare JEREMIEFondul European de Investitii a semnat recent cu Banca Comerciala Romana si Raiffeisen Bank doua acorduri de garantare in cadrul initiativei JEREMIE. Aceste acorduri, in premiera la nivel european, vor permite celor doua banci sa acorde imprumuturi noi in valoare de mai multe sute de milioane de euro IMM-urilor din Romania.

Astazi are loc o conferinta de presa pentru a marca semnarea celor doua acorduri si pentru discutii cu privire la oportunitatile create de lansarea acestui instrument de garantare in Romania.

Vor participa la discutii:

· Richard PELLY – Chief Executive, European Investment Fund

· Bogdan DRAGOI – Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice

· Constantin STAFIE – Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

· Dominic BRUYNSEELS – Chief Executive, BCR

· Steven van GRONINGEN – Chief Executive Officer, Raiffeisen Bank