Financiarul

FinanciarulFinanciarul abordeaza pe prima sa pagina subiectul listarii Fondului Proprietatea. Abia dupa cinci ani de la infiintarea sa, FP a ajuns, in sfarsit, sa-si atinga scopul pen­tru care a fost creat: despagubirea per­soa­nelor care au fost desproprietarite abuziv in timpul regimului comunist.

Romania Libera

Romania LiberaLiderul PSD, Victor Ponta, explica, intr-un interviu pentru Romania Libera, motivele pentru care s-a aruncat in bratele lui Crin Antonescu: Traian Basescu, furtul de la Legea pensiilor si recunoasterea UNPR ca grup parlamentar.

Curierul National

Curierul NationalLegea privind comertul produselor agroalimentare a fost promulgata de Traian Basescu in luna octombrie 2009. Reprezentantii din piata alimentara sustin insa ca legea nu are efectul dorit si a fost mai mult o lupta in zadar, scrie Curierul National.

Adevarul

AdevarulAdevarul scrie pe prima sa pagina ca presedintele Casei Nationale de Asigurari (CNAS), Lucian Duta, i-a acuzat pe medicii de familie ca fac bani declarand mai multi asigurati decat sunt in realitate. Conform datelor inregistrate in Sistemul Informatic al CNAS, medicii de familie din Capitala au declarat 2,5 milioane de pacienti, fata de 1,6 milioane, cati sunt in realitate.