Altica este o masina sport care combina liniile sportive de design cu un interior spatios. Pozitia dinamica este ajutata de o capota lunga si de formele ondulate, in timp ce interiorul prezinta o capacitate impresionanta de depozitare. Altica reprezinta viziunea dinamica a unei masini, combinand farmecul unui coupe si standardul ridicatde confort.

Parbrizul panoramic frontal si cel dorsal fluidizeaza aerodinamica. Vopseaua in doua nuante accentueaza designul lateral al masinii, subliniind identitatea gradica a vehiculului. Compus dintr-un panou transparent din mozaic, farurile dorsale sugereaza miscarea .

Interiorul masinii este sportiv fiind in ton cu forma exterioara a vehiculului. Capota este in intregime acoperita de un geam care nu mai limiteaza exteriorul de interior, asigurand o mai buna luminozitate in ineriorul masinii.

Farurile din fata sunt alcatuite din patru forme: faruri pe timp de zi (DRL), faruri laterale, faruri principale si faruri secundare.

Interiorul generos din masina ofera standarde inalte de confort, in ciuda faptului ca masina prezinta caracteristici sportive. Fiecare dintre cele patru scaune ofera un plus de confort. Masina are doua moduri de a se conduce: modul „confort” si modul „sport”. Modul „confort” indica viteza masinii pe un display laolalta cu fireza legala. Daca viteza sare peste cea legala, culoare vitezii legale se transforma in culoarea rosie.

Placerea de a conduce, putere si control

Altica este o masina care combina placerea de a conduce cu senzatia de putere si control. Dimensiunile sale sunt:4.27 m lungime si 1.83 m latime, iar centru de greutate este foarte jos . Altica ofera performante remarcabile. Varianta cu un motor 2.0 dCi si 177 CP ajunge la 100km/h in 7.5 secunde. Modelul are un cuplu de 380 Nm care ii ofera boost nemaipomenit si o accelerare performanta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si