Travec, un mic producator auto german independent, a anuntat ca va lansa pe piata in 2012 un nou SUV, bazat pe modelul low-cost Dacia Duster, de la care va folosi motorul, sistemul de tractiune integrala si elemente ale designului interior, potrivit tecdrah.de.
Noul SUV se va numi Tecdrah TTi si va fi echipat cu motorul diesel de 1,5 litri 90 CP, de pe Duster in varianta 4x4 si cu 1,6 litri benzina in versiunea cu tractiune fata.

Tecdrah TTI accelereaza de la o la 100 km/h in 14,9 secunde si are o viteza maxima de 148 km/h. Consumul mediu va fi de 5,3 litri la 100 km.

;Tecdrah TTi este o combinatie intre un vehicul recreational si un SUV. Autovehiculul are o garda la sol inalta si costuri mici de intretinere”, sustine Travec.

Noul Travec Tecdrah TTI are 4.185 mm lungime si 1.800 mm inaltime.

SUV-ul produs de nemti pe platforma Duster ar putea costa intre 13.000 de euro pentru motorul de 1,6 litri tractiune fata si 18.000 euro pentru diesel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri