Primaria Capitalei va inaugura pe 15 noiembrie parcarea subterana de la Universitate, structurata pe trei niveluri, cu o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 pentru motociclete.

Tariful pentru parcarea de la Universitate este de 2,5 lei pe ora, primele doua ore sunt gratuite. Intre orele 20.00 - 06.00 si in weekend tariful pe ora este de 1 leu. Pentru plata sunt disponibile patru automate care functioneaza atat cu bancnote, cat si cu un card bancar.

Parcarea, realizata in parteneriat public-privat, are doua intrari. Intrarea se va face prin strada Academiei, iar iesirea pe la Muzeul Municipiului Bucuresti. Pe strada Toma Caragiu accesul va fi folosit alternativ cu semafor si pentru intrare sau iesire.

Potrivit Adevarul, cu mai putin de 24 de ore inainte de inaugurarea oficiala lucrarile inca nu erau finalizate, iar muncitorii se chinuiau sa termine ultimele finisaje, pavand zona pietonala de deasupra parcarii.

Lucrarile pentru construirea parcarii, pe un teren de 8.500 metri patrati, au fost demarate in iunie 2010 si au costat aproximativ 10 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
2.000 de persoane in mars din Piata Victoriei spre Piata Universitatii