Aceasta permite plata rapidă fără cont, precum şi plata programată sau plata simultană pentru mai multe maşini, scrie viceprimarul, pe Facebook.

"5 lei ora de parcare? 5 lei plăteşti! Am lansat o nouă versiune îmbunătăţită a aplicaţiei Parking Bucureşti. Fără comisioane suplimentare. Simplă, rapidă şi uşor de folosit. Noua versiune a aplicaţiei Parking Bucureşti integrează toate sugestiile făcute de voi, de utilizatorii aplicaţiei", precizează Bujduveanu.

Printre aceste îmbunătăţiri se numără:

- plată rapidă fără cont;
- extra beneficii pentru cei care au cont;
- plata programată - "programează ziua şi intervalul orar în care vrei să-ţi parchezi maşina şi poţi achita în avans";
- plata automată - "plăteşti doar cât stai (unitate de măsură standard o oră). Apeşi Start după ce ai parcat şi butonul de Stop la plecare, iar plata va fi făcută automat din portofelul electronic";
- plată simultană pentru mai multe maşini;
- portofelul electronic - "poţi alimenta portofelul electronic din aplicaţia Parking Bucureşti";
- plată pentru parcarea autocarelor.

Conform acestuia, aplicaţia poate fi descărcată din AppStore şi Google Store și oferă posibilitatea identificării parcărilor publice gestionate de Primăria Capitalei și de a plăti online, cu card bancar sau prin SMS, tarifele pentru utilizarea acestora. Operațiunile sunt securizate, tranzacțiile fiind realizate prin intermediul unui procesator de plăți.

Aplicatia "Parking Bucuresti" a fost dezvoltată de Compania Municipală Tehnologia Informației București.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri