Compania Meridian Taxi a castigat licitatia pentru inchirierea spatiului de la intrarea in Gara de Nord cu destinatia parcare taxi - imbarcare/debarcare calatori, a anuntat, luni, CFR SA.
"Dreptul de folosinta a terenului in suprafata de 300 mp, situat la intrarea in statia CF Bucuresti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la pretul de 5 lei/mp/luna, fara TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare. Castigatoarea licitatiei are obligatia de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea si, respectiv, la iesirea din spatiu, de a asigura personalul necesar operarii acestora si de a semnaliza existenta acestei statii oficiale de Taxi in interiorul Garii de Nord", se arata intr-un comunicat al CFR.

Caietul de sarcini a fost achizitionat de 10 firme, iar documentatia de participare a fost depusa de un singur ofertant.

Conducerea CFR precizeaza ca prin atribuirea acestui tip de serviciu catre o firma specializata vizeaza creearea premiselor pentru o imbunatatire substantiala a serviciilor de taximetrie, cresterea gradului de siguranta a calatorilor si eliminarea practicilor taximetristilor-pirat, scrie Mediafax.

Gara de Nord este administrata de Compania Nationala de Cai Ferate CFR, care se ocupa de intreaga infrastructura feroviara a tarii.

Meridian Taxi detine un parc auto cu peste 1.500 de masini si este detinuta de Calin si Gheorghita Bultoc, potrivit datelor de la Registrul Comertului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri