Compania Meridian Taxi a castigat licitatia pentru inchirierea spatiului de la intrarea in Gara de Nord cu destinatia parcare taxi - imbarcare/debarcare calatori, a anuntat, luni, CFR SA.

"Dreptul de folosinta a terenului in suprafata de 300 mp, situat la intrarea in statia CF Bucuresti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la pretul de 5 lei/mp/luna, fara TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare. Castigatoarea licitatiei are obligatia de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea si, respectiv, la iesirea din spatiu, de a asigura personalul necesar operarii acestora si de a semnaliza existenta acestei statii oficiale de Taxi in interiorul Garii de Nord", se arata intr-un comunicat al CFR.

Caietul de sarcini a fost achizitionat de 10 firme, iar documentatia de participare a fost depusa de un singur ofertant.

Conducerea CFR precizeaza ca prin atribuirea acestui tip de serviciu catre o firma specializata vizeaza creearea premiselor pentru o imbunatatire substantiala a serviciilor de taximetrie, cresterea gradului de siguranta a calatorilor si eliminarea practicilor taximetristilor-pirat, scrie Mediafax.

Gara de Nord este administrata de Compania Nationala de Cai Ferate CFR, care se ocupa de intreaga infrastructura feroviara a tarii.

Meridian Taxi detine un parc auto cu peste 1.500 de masini si este detinuta de Calin si Gheorghita Bultoc, potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Gara de Nord, reabilitata inainte de Campionatul de Fotbal din 2020