Americanii de la Chrysler mai fac un pas spre cucerirea pietei europene, prin publicarea fotografiilor noului Sebring, care va fi lansat peste o luna, la Londra.

Maine vor fi prezentate oficial noile modele pe care Chrysler le pregateste pentru pietele europene. Singurul model ale carui fotografii au fost deja publicate este noul Sebring, care va fi lansat in 18 iulie, la Salonul Auto de la Londra.

Chrysler spera ca noul Sebring sa prinda cat mai mult din segmentul inferior celui care il include pe 300C, si sa fie apreciat pe pietele de pe Batranul Continent gratie unei imagini placute si unui raport calitate-pret excelent. Designul este inspirat din cel al conceptului Airflite, prezentat in 2003 la Geneva. Masina arata bine vazuta din semiprofil, chiar daca din lateral nu impresioneaza cu nimic, din cauza geometriei plane a celui de-al treilea volum.

Gama de motoare pe benzina include propulsorul de 2.4 litri cu patru cilindri (172 CP) deja prezent pe versiunea americana a lui Caliber. In plus, vin doua motoare V6, primul de 2.7 litri si 190 de cai putere, celalalt de 3.5 litri si 235 de cai putere. Exista si un diesel in oferta, de provenienta VW, preluat si el de pe Caliber: 2.0 litri, 140 cai si 320 Nm.

In interior, noul Sebring nu straluceste prin originalitate, dar promite materiale de calitate ridicata si numeroase spatii utile si practice.

Noul model al constructorului american va fi prezent pe pietele europene incepand cu primul semestru al anului 2007. Nu se cunoaste nici un detaliu legat de preturi. Se pare ca cel de-al doilea model pregatit de Chrysler este Dodge Nitro, un SUV de talie medie a carui versiune europeana va fi prezentata in acelasi timp cu noul Sebring.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si