CNADNR reia licitatia pentru primul tronson al centurii Brasov, cu o lungime de 7,29 kilometri, lucrarile de constructie avand o valoare estimata cuprinsa intre 109,5 milioane lei (24,4 milioane euro) si 117,4 milioane lei (26,1 milioane euro), inclusiv TVA.

In martie 2012, CNADNR a semnat cu Alpine Bau un contract pentru constructia lotului I al centurii, acordul fiind reziliat in iulie 2013, din cauza intrarii in insolventa a constructorului austriac. Stadiul fizic al lucrarilor la momentul rezilierii contractului era de 56%.

Contractul pentru finalizarea tronsonului I, DN1-DN11, are o valoare estimata de 88,35 milioane lei fara TVA, care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare. Pentru achizitia ulterioara de lucrari similare este prevazuta suma de 6,3 milioane lei, fara TVA, relateaza Mediafax.

Termenul pentru finalizarea contractului va fi de trei ani de la data atribuirii, potrivit anuntului de participare al CNADNR.

Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la buget, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Citeste si:
Vacante anulate din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui
Peste 10% dintre turisti...

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie.

Tronsonul III al soselei de centura Brasov a fost deschis circulatiei la inceputul lunii decembrie. In cazul tronsonului II, lucrarile sunt estimate la 146,5 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Romanii de la DocProcess deschid birou la Brasov