Candice Huffine, un model cu forme voluptuoase, va aparea in editia din 2015 a calendarului Pirelli, fapt care va marca o premiera in istoria de 50 de ani a celebrei publicatii, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Candice Huffine, in varsta de 29 de ani, care a aparut in 2011 pe coperta Vogue Italia, intr-o campanie contra anorexiei, se numara printre fotomodelele care au pozat pentru editia din 2015 a calendarului Pirelli.

Primul model cu forme generoase va aparea in calendarul Pirelli, intr-o editie fetis, realizata de Carine Roitfeld, fostul redactor-sef al revistei Vogue Franta si actualul director de moda la nivel international al revistei Harper's Bazaar. "Aparitia mea in acest calendar - cel mai fermecator din lume - este un semn ca lucrurile chiar incep sa se schimbe", a declarat Candice Huffine pentru revista Vogue.

In editia de anul viitor a calendarului Pirelli o sa apara si modelele Adriana Lima, Natalia Vodianova si Karen Elson. Fotografiile au fost realizate de fotograful de moda Steven Meisel. Editia din 2015 a acestui calendar va fi lansata in luna noiembrie.

De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a publicat numeroase fotografii provocatoare, iar in multe dintre ele modelele au pozat nud. Lansat in 1964, calendarul Pirelli, care se adreseaza unui grup exclusivist de clienti, a prezentat in paginile sale fotografii cu aproape toate modelele si fotomodelele celebre din ultimele cinci decenii.

Sursa foto: Candice Huffine Facebook


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »