KFC România aduce în premieră în meniul său alternative alimentare 100% vegetariene prin noua gamă de produse Veggie. Astfel, KFC va oferi în ediție limitată Strips Veggie, Burger Veggie și Twister Veggie.

”Introducerea acestora pe piață este rezultatul demersurilor constante ale KFC de a oferi consumatorilor alternative adaptate nevoilor și preferințelor lor culinare și de a investi în inovații de produs”, menționează reprezentanții KFC.

Gama KFC Veggie, în ediție limitată, este disponibilă până pe data de 10 octombrie. Produsele pot fi achiziționate atât din restaurantele KFC, cât și prin intermediul platformelor agregatoare specializate în livrarea la domiciliu.

"Știm că pentru consumatori, sustenabilitatea este foarte importantă și se reflectă inclusiv în dorința de a avea la dispoziție alternative alimentare vegetariene, de aceea am făcut încă un pas către nevoile lor, în linie cu strategia noastră de a dezvolta noi inovații de produs adaptate preferințelor lor. Astfel, ne adresăm atât clienților noștri și flexitarienilor care sunt curioși să încerce noile noastre opțiuni Veggie, dar și vegetarienilor care au acum posibilitatea de a descoperi gustul KFC” a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Reprezentanții Sphera Franchise Group, compania sub umbrela căreia se află brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell din România, spun că prin noile produse vegetariene va răspunde nevoilor consumatorilor care sunt în căutarea unor alternative alimentare cu impact redus asupra mediului.

Sphera Franchise Group, și-a continuat creșterea în primele șase luni din 2023, cu vânzări de 695,6 mil lei, mai mari cu 14,8% față de perioada similară a anului trecut (YoY), înregistrând totodată cel mai profitabil prim semestru din istoria sa, cu o creștere de trei cifre a profitului operațional al restaurantelor și a EBITDA (profit înainte de de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare).

Sursa foto: KFC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri