Iata primele imagini ale viitorului V70 necamuflat. Noul model scandinav va vedea oficial lumina zilei la Salonul Auto de la Frankfurt, anul viitor.

Publicatia suedeza Teknikens Vaerld a publicat doua imagini spion ale viitoarei generatii a lui Volvo V70. Se pare ca cele doua fotografii au fost realizate in interiorul departamentului de teste al celor de la Volvo, fotograful de ocazie nefiind deloc intimidat de husa argintie care acoperea modelul (pe care o putem vedea aruncata in fata modelului fotografiat).

Din profil, se observa ca noul V70 imparte elemente de caroserie comune cu ultimul S80 (portierele anterioare, aripile fata, capota, parbrizul si oglinzile retrovizoare), astfel ca noua creatie a suedezilor poate fi considerata foarte usor un S80 in varianta break. In spate, regasim clasicele stopuri inalte Volvo, de aceasta data subliniate mai mult si intarite de suprafata mare pe care se intind.

Prezentarea oficiala a modelului va avea loc la Salonul de la Frankfurt din 2007, aceasta in coneditiile in care Volvo nu va alege Salonul de la Detroit pentru a prezenta o avanpremiera. Mai ales ca piata americana apreciaza foarte mult break-urile Volvo.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri