Peste 240 de politisti fac controale, duminica, in Targul Vitan din sectorul 4 al Capitalei, la actiune participand ofiteri de politie economica, judiciara, fiind facute verificari inclusiv in cazul masinilor scoase la vanzare, pentru a se stabili daca provin din furturi.

Politia Capitalei spune ca actiunea politistilor vizeaza prevenirea si combaterea comertului ilegal si vor fi luate masuri legale impotriva persoanelor care fac evaziune fiscala si care comercializeaza ilicit produse alimentare si de alta natura sau provenite din contrabanda, potrivit News.ro.

La actiune participa si reprezentanti ai Directiei Generale de Jandarmerie Bucuresti, ai Inspectoratului Teritorial de Munca, ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov si ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

De asemenea, pe langa ofiteri de la structurile economice, la controalele din Targul Vitan iau parte si politisti de la Serviciul Furturi Auto, care verifica daca masinile scoase de la vanzare provind din furturi.

Citeste si:
Controalele ITM la angajatori, suspendate în această perioadă
Controalele ITM la...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
VIDEO: Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile din centrul țării
Setari Cookie-uri