Brandul britanic de lux Aston Martin este pentru prima data reprezentat oficial in Romania prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, care este de cativa ani importatorul oficial Ferrari pe piata romaneasca.

Compania din Romania va reprezenta Aston Martin in regiunea balcanica. Showroom-ul Aston Martin din Otopeni, aflat langa cel al Ferrari, va fi inaugurat anul viitor.

"O companie a grupului Forza Rossa a devenit din luna aprilie 2016 reprezentantul oficial al grupului Aston Martin in regiunea balcanica avand sediul in Romania. Suntem aproape de finalizarea noii cladiri care va gazdui sediul Aston Martin, a carei inaugurare o vom avea in cursul anului 2018", a declarat pentru wall-street.ro Anca Patlageanu, marketing and customer care manager Forza Rossa Holding.

Modele Aston Martin care vor fi prezentate la Bucuresti

"Pentru Aston Martin vom prezenta publicului odata cu inaugurarea noii cladiri, celebrele modele DB 11, Vanquish S si Rapide S dar si serii limitate precum AMR Coupe si AMR Volante. Nu in ultimul rand vom lansa in anul 2018 noul model Aston Martin Vantage (foto), cel mai frumos si performant model produs in noua era de celebrul grup britanic", a mai spus managerul Forza Rossa.

Aston Martin Vantage

Citeste si:
Un miliardar vrea sa investeasca milioane de lire in Aston Martin
Miliardarul canadian Lawrence...

Aston Martin este pe locul 5 in topul celor mai intalnite masini de lux pe soselele din Romania, cu 75 de unitati inmatriculate pana la finalul anului 2016, dintre care 24 sunt Aston Martin DB9.

Pe strazile din Romania circula 1.003 de masini de lux, reiese din datele DRPCIV referitoare la parcul auto national, iar cele mai multe sunt Bentley, Maserati si Ferrari.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Ion Bazac s-a retras din actionariatul companiei si din managentul grupului in 2015 pentru a se dedica exclusiv unor proiecte industriale.

Citeste si:
Forza Rossa a recrutat un manager care a lucrat pentru Porsche Romania
Forza Rossa a recrutat un...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Showroom-ul Aston Martin din Romania va fi inaugurat in vara
Setari Cookie-uri