Opel Romania va primi comenzi anul acesta pentru doua modele electrificate, e-Corsa, modelul de oras 100% electric, si Grandland X PHEV, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului.

Brandul Opel sarbatoreste 120 de ani anul acesta, ocazie cu care va lansa doua modele electrificate.

Opel Grandland X PHEV - plug-in hibrid

Opel Grandland X PHEV AWD este varianta hibrida plug-in a SUV-ului german. Lansarea acestuia va avea loc in Romania in august - septembrie 2019.

Nu sunt inca informatii oficiale despre ce motorizare ar insoti hibridul, insa asteptarile sunt pentru propulsorul de 1,4 litri benzina 150 CP de pe modelul Opel Astra sau 1,6 litri benzina 200 CP, in combinatie cu doua motoare electrice de cate 108 CP (Peugeot 3008 Hybrid4).

Productia va incepe in vara la fabrica Eisenach din Germania. Actualul Grandland X este produs in Sochaux, Franta si Walvis Bay in Namibia.

Opel e-Corsa - model 100% electric

Opel e-Corsa este denumirea modelului de oras Corsa in versiunea 100% electrica. Opel Romania va deschide registrul de comenzi la dealeri in vara aceasta, iar primele unitati ar putea sosi anul viitor. Modelul va fi produs in cadrul uzinei din Zaragoza, Spania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri