Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a montat mai multe indicatoare rutiere de orientare în limba ucraineană. Inițiativa vine ca un sprijin pentru cetățenii ucraineni refugiați în țara noastră, pentru a se orienta mai ușor odată ajunși în România.

FOTO | Cum arată primele indicatoare montate în limba ucraineană

Primele indicatoare rutiere în limba ucraineană au fost montate deja, potrivit imaginilor publicate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași (DRDP).

„DRDP Iași, prin Secția Drumuri Naționale Suceava, vine în sprijinul refugiaților din țara vecină, prin montarea de indicatoare de orientare rutieră în limba ucraineană pe rețeaua de drumuri naționale din administrare”, anunță pe Facebook reprezentanții DRDP, entitate care se află în subordinea CNAIR.

Indicatoare in limba ucraineana

Indicatoare in limba ucraineanaIndicatoare in limba ucraineanaIndicatoare in limba ucraineanaIndicatoare in limba ucraineana

Sursa foto: Facebook / DRDP Iași Oficial

Aplicația prin care poți vedea care sunt coridoarele umanitare recomandate cetățenilor ucraineni

La nivel național, CNAIR pune la dispoziție și o hartă interactivă a culoarelor de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României (Ungaria, Serbia și Bulgaria). Aplicația care conține harta indică rutele pe care se întind coridoarele verzi pe care Ucraina le-a stabilit în urma unor negocieri trecute cu Rusia. În aplicație sunt prezentate coridoarele umanitare de tranzit recomandate cetățenilor ucraineni de pe teritoriul României.

Platforma poate fi accesată AICI.

Sursa foto: Facebook / DRDP Iași oficial

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri