Întreținerea mașinii este esențială dacă îți dorești să-ți păstrezi vehiculul în stare bună pentru o perioadă lungă de timp, așa că este important să nu o treci cu vederea.

A avea o mașină nu mai este un lux, ci mai degrabă o necesitate. Ai nevoie de aceasta pentru călătorii în interes de serviciu, dar și pentru vacanțe, deoarece este un mijloc de deplasare cu mult mai plăcut și mai comod decât transportul public. Conduci practic în fiecare zi, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că automobilul tău are nevoie de îngrijire periodică, dacă nu îți dorești probleme în trafic și cheltuieli neașteptate cu reparațiile. Întreținerea vehiculului este esențială pentru funcționarea sa corectă, prin urmare, este vital să programezi revizii periodice, nu doar atunci când mașina ta îți dă semnale că sunt probleme.

Defecțiunile pot apărea oricând și, pentru a nu crea alte probleme, este necesar să fie rezolvate rapid. Pentru unele, este nevoie de intervenția unui mecanic profesionist. Pentru altele, este nevoie doar de atenție și disponibilitate din partea ta de a le rezolva. Adevărata întrebare este ce vei face? Vei vizita cel mai apropiat magazin de piese auto sau te vei îndrepta spre un magazin de piese auto online? Fie că ai nevoie de anvelope auto, filtre de ulei, discuri frână sau kituri de ambreiaj, pe toate le poți găsi nu numai într-un magazin de specialitate, dar și online. Dacă te întrebi care sunt beneficiile shoppingului în mediul virtual, atunci aruncă o privire peste lista de mai jos:

Liniștea cumpărăturilor

Push marketingul este un fenomen care există încă de la începutul timpurilor. Este o modalitate inteligentă de a convinge clientul să observe și să cumpere ulterior un articol sau un serviciu, indiferent dacă are sau nu nevoie de el. Deși este o metodă folosită de cei mai mulți vânzători ambulanți, este o tactică ce poate fi aplicată oriunde, de la restaurantul preferat la buticul local și chiar la un magazin de piese auto, deși această tehnică este mult mai subtilă și mai delicată atunci când este utilizată în diferite industrii și contexte.

Push marketingul poate fi inconfortabil, mai ales pentru persoanele care preferă să-și facă cumpărăturile în liniște. Unora le displace să fie influențați de agenții de vânzări și, dacă ești în asentiment, ai putea opta să-ți faci cumpărăturile online pentru a-i evita.

Cumpărăturile la un clic distanță, în special pentru piese auto, pot fi soluția ideală pentru persoanele care sunt prea anxioase și timide pentru a face față push marketingului.

Varietatea pieselor disponibile

Ai fost vreodată la cumpărături și ai fost frustrat pentru că nu ai găsit ceea ce căutai?

Acest lucru s-ar putea întâmpla oricui și oriunde. Cumpărăturile online îți pot crește șansele de a descoperi exact ceea ce cauți din confortul propriei case, în comparație cu fuga prin magazinele auto de specialitate din oraș. De asemenea, poți găsi componente pe baza seriei de șasiu a vehiculului tău, ceea ce te ajută să economisești timp și să depui mai puțin efort.

Disponibilitatea recenziilor și compararea prețurilor

Iată-te, gata să cumperi o componentă auto pe care o consideri cea mai potrivită pentru vehiculul tău. Dar ești ferm convins că este ceea ce cauți?

Dacă nu ești sigur de achiziția ta, Internetul are încă o soluție minunată: recenziile și blogurile. Recenziile reprezintă una dintre cele mai bune metode de a determina dacă o piesă auto este potrivită vehiculului tău sau dacă ar trebui să eviți să o cumperi. Majoritatea blogurilor și recenziilor sunt publicate de clienți care deja au verificat produsul și pot oferi informații pertinente despre acesta.

Compararea prețurilor este o altă modalitate bine cunoscută de a evita să fii păcălit. Datorită anumitor dezvoltatori, acum poți utiliza unele site-uri web pentru a căuta componente auto și a compara prețurile acestora. Înainte de a face o achiziție, ai la dispoziție o întreagă bază de date care să îți compare prețurile și taxele care vin la pachet cu achiziția. Este o metodă rapidă, de încredere și nu necesită timp.

Fii cu ochii în patru la schemele frauduloase și la reclamele false. Dacă ceva pare a fi prea frumos pentru a fi adevărat, este posibil să nu fie ceea ce te aștepți. Ești pregătit să faci niște cumpărături online?

Sursa foto: Freepik.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri