Traficul rutier va fi restricţionat vineri în centrul Capitalei, pe strada Biserica Amzei, pentru desfăşurarea recepţiei de Ziua Naţională a Franţei.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 14 iulie, ora 14,00, şi până la data de 15 iulie, ora 1,00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Biserica Amzei, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mendeleev şi intersecţia cu str. Cristian Tell, precum şi pe trotuarul din str. Piaţa Amzei - legătura cu str. Biserica Amzei.

Sursă foto: Brigada Rutieră București

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri, conform Agerpres.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri