Bugatti produce unele dintre cele mai scumpe și mai rapide mașini din lume. Dacă-ți dorești un Chiron, hypercar cu 1.800 de cai putere dintr-un motor W16 de 8.000 cmc, va trebui să scoți din buzunar aproape trei milioane de euro. Dacă, însă, îți dorești să ieși sâmbătă seara la terenul de fotbal cu prietenii încălțat într-o pereche de ghete ce poartă sigla companiei lui Ettore va trebui doar să participi la o licitație și să ai la îndemână cel puțin 345 de euro de care te poți despărți.

Dezvoltate pentru „viteză și agilitate”, ghetele de fotbal Adidas Crazyfast x Bugatti sunt un produs ultra-exclusivist, dar îndeajuns de ieftin pentru a-i atrage pe fanii mărcii care nu-și permit totuși o mașină a mărcii fondate de Ettore Bugatti. Dominate de culoarea „Bugatti Blue”, ghetele prezintă mai multe elemente vizuale speciale, cum ar fi sigla Bugatti alături de cea a producătorului de articole de sport Adidas.

Design-ul, ce include elemente care simulează fibra de carbon de pe automobilele producătorului din Molsheim, este completat de niște semnături speciale pe interior și o cutie creată special pentru acest produs. În total, doar 99 de perechi vor fi produse prin acest parteneriat neobișnuit, iar toate se bazează pe tehnologia deja existentă pe gheata Adidas x Crazyfast standard, Asta înseamnă o talpă specială, o structură de susținere laterală ultra-ușoară și solidă, dar și construcția cu un singur strat ce permite respirația pielii în timpul alergării.

Licitația prin care cei interesați pot intra, dacă au buzunarele îndeajuns de adânci, în posesia unei perechi va începe în data de 8 noiembrie la ora 16:00 CET. Oferta minimă este de 0,2 ETH sau 1.716 lei (345 euro). Data de final a licitației este 11 noiembrie, urmând ca, ulterior, câștigătorii celor 99 de perechi să primească niște cutii de pantofi digitale prin contul asociat Adidas prin care pot să obțină pereche reală pe care au pus mâna. O pereche obișnuită Adidas x Crazyfast costă 260 de euro, deci prețurile pe piața second-hand vor fi cu siguranță piperate, sărind ușor de 1.000 de euro.

Sursa foto: Bugatti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri