Într-un context în care mare parte dintre afacerile pe Internet au un public mai numeros decât altele similare din mediul fizic şi reţelele sociale atrag precum un magnet utilizatori din întreaga lume, firmele, liber-profesioniștii ori alte categorii care refuză să bifeze prezența online, au de pierdut din start. La modul general, o prezenţă online solidă este foarte importantă pentru a obţine succes – indiferent că în discuţie intră brandingul personal, companiile mici sau corporaţiile multinaţionale.

O prezenţă solidă în mediul online se construieşte începând cu alegerea serviciilor pentru creare site. Nu toţi cei care sunt la început de drum au toate resursele pentru obţinerea unui site creat de o agenție de web design cu care să impresioneze. Unii nu au mijloace materiale şi nu au nici cunoştinţe de codificare pentru a-l crea singuri. În ciuda acestor aspecte care pot să descurajeze, soluţii există, iar una dintre cele mai importante este opţiunea sitebuilder.

Cu website builder crearea unui site web în doar câteva minute este foarte simplu. Trebuie să se aibă în vedere că pentru a folosi un website builder este nevoie de un domeniu web.

Cum funcţionează un website builder

Creatorii website builder pun la dispoziţia celor interesaţi să obţină un site în doar câteva minute, şabloane şi interfeţe intuitive de tip drag-and-drop. Ca urmare, în mod deosebit începătorii, însă şi alţi utilizatori care doresc să creeze un site web rapid, vor avea de parcurs câteva etape pentru a-l obține – și vor putea să facă acest lucru fără a avea cunoştinţe în programare. Vor avea la dispoziţie inclusiv instrumente pentru personalizarea aspectului site-ului. Practic, oricine va putea să creeze un site web profesional.
Cei mai mulţi dintre creatorii de site-uri web, printre care şi wix.com, propun mai multe funcţii, inclusiv instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), capacitatea de răspuns pe dispozitive mobile şi integrarea cu terţe părţi. Susţinut de aceste funcţii, site-ul în cauză va beneficia de vizibilitate pe motoarele de căutare.

Site-uri web profesionale rapid și accesibil obţinute cu Host-Age.ro

Pentru crearea unui site de prezentare, Host-Age.ro pune la dispoziţia partenerilor săi un editor intuitiv şi uşor de utilizat. Un aspect cheie al acestui furnizor de servicii cu experiență relevantă pe piața de hosting din România, constă în faptul că pune accentul pe designul responsive. Pe măsură ce tendinţele de utilizare a Internetului se îndreaptă către dispozitive mobile, optimizarea site-ului pentru dispozitive mobile poate avea un impact semnificativ asupra performanţei şi clasamentului acestuia.

Cu soluția Host-Age se pot crea pagini web responsive dintr-o diversitate de categorii, prin utilizarea a mai mult de 100 de teme. Prin urmare, se pot crea blog-uri pe teme diverse, site-uri de prezentare afaceri din domenii precum HORECA, prezentare portofolii, site-uri de călătorii şi multe altele.
Oferta propusă este accesibilă oricui, preţul fiind de doar 7 euro pe lună. Acest preţ include: 10GB spaţiu SSD, certificat SSL gratuit (https://), 10 adrese de e-mail cu @domeniul-tau.ro. La toate aceste avantaje, se mai adaugă şi faptul că suportul este asigurat în limba română - în fond, nu toţi cei care îşi doresc o pagină web ştiu şi limba engleză.

Bineînţeles că există şi alte soluţii pe piaţa de profil – wix.com s-a menţionat mai sus - însă printr-o minimă cercetare se poate vedea că oferta Host-Age este într-adevăr mai avantajoasă.

De ce website builder este o soluţie pentru creare pagină web?

La modul general, indiferent de modul în care un site web este creat, va necesita actualizare şi întreţinere ulterioară. Este foarte important ca tot conţinutul său să fie actualizat şi atractiv atât timp cât va rămâne online. Ori cu ajutorul unui editor drag-and-drop simplu şi uşor de utilizat, efectuarea de modificări şi actualizarea periodică a site-ului web este deosebit de facilă.

În plus, se mai pot adăuga şi cel puţin următoarele beneficii:

• Este uşor de utilizat
• Este eficient din punct de vedere al costurilor
• Nu este nevoie de cunoştinţe de codificare
• Necesită puţin timp şi efort

Un website builder se poate dovedi punctul zero pentru îmbunătăţirea prezenţei online. În mod deosebit este o soluţie ideală pentru firmele mici, liber-profesioniști şi site-uri web personale. Cu ajutorul său, artiştii, blogerii, fotografii, muzicienii, scriitorii şi multe alte categorii pot să bifeze prezența pe Internet rapid şi ieftin.

În plus, vor beneficia de un site web personalizabil și optimizat pentru dispozitive mobile în timp scurt. Tot ce au nevoie pentru a începe este un nume de domeniu și o viziune pentru site-ul pe care și-l doresc.

Host-Age propune un instrument excelent pentru a construi un site web: simplu, rapid, ieftin și facil inclusiv pentru cei care nu au abilități de programator!

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri