O agenție imobiliară încearcă să-i atragă pe bogații în căutare de apartamente de lux printr-o ofertă greu de refuzat: la achiziția unei locuințe primești, automat, un Porsche. Oferta sună parcă prea bine pentru a fi adevărată, iar compania din spatele ei a uitat să menționeze câteva detalii foarte importante, scriu cei de la CarScoops.

Care este starea pieței imobiliare dacă agențiile din domeniu trebuie să-i momească pe clienți cu un supercar? Grupul canadian Price Emery vor să ocupe apartamentele de lux din trei blocuri aflate în Vancouver și Montreal și le promite celor interesați că nu e vorba de un contract de leasing ascuns, ci că mașina poate fi păstrată după achiziția apartamentului.

Agenția nu explică toate detaliile tranzacției și nici nu se menționează ce Porsche vor primi clienții. Ceea ce este clar este că, cel puțin în cazul celor două blocuri din Montreal, oferta acoperă doar apartamentele cu o valoare de 1 milion de dolari fiecare. Este probabil ca aceleași condiții să se aplice și în cazul apartamentelor aflate în blocul turn din Vancouver. Pe site apar imagini cu mai multe modele Porsche, inclusiv un 911 GT3 (992), dar și un Cayenne și un Taycan.

Pe internet, prețurile pentru apartamentele din clădirea CURV din Vancouver - care face parte din această ofertă - încep de la circa 742.000 de dolari (aproximativ 1 milion de dolari canadieni). Construcția nu este gata, iar dezvoltatorul estimeză o dată de finalizare cândva în 2029. Clădirea CURV va avea 60 de etaje cu 358 de apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și garsoniere.

Această clădire ar fi cea mai înaltă construcție de locuințe pasivă din lume. Asta înseamnă că este construită folosind soluții menite să reducă cu 90% consumul de energie. Agenția imobiliară organizează un eveniment special la Porsche Center Vancouver în 3 martie, iar organizatorii spun că participanții pot să contracteze pe loc un apartament, dar și să participe în diverse tombole cu premii, inclusiv o călătorie pentru două persoane în Germania (la muzeul Porsche?).

Sursa foto: Porsche

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri