Producătorul britanic de maşini de lux Aston Martin l-a numit pe fostul şef al Bentley Adrian Hallmark în funcţia de director general, înlocuindu-l pe Amedeo Felisa, cea mai recentă schimbare de conducere decisă de preşedintele şi principalul acţionar Lawrence Stroll.

Hallmark va deveni al treilea director general al Aston Martin de când Stroll a preluat producătorul auto, în 2020, achiziţionând o participaţie de peste 20%.

"Când Amedeo a fost numit director general, am discutat cu el implementarea unei noi faze de creştere şi dezvoltare. După doi ani, ne-am respectat promisiunile", a declarat Stroll, preluat de Agerpres.ro.

"Cred că acum este momentul potrivit să permitem companiei tranziţia spre o nouă conducere", a afirmat şi Felisa.

Bentley a anunţat și că Hallmark, care a fost director general al companiei în februarie 2018, a demisionat la cererea sa şi de comun acord.

"El se pregăteşte pentru o nouă sarcină în afara grupului Volkswagen, cu efect imediat", a informat Bentley.

Aston Martin a precizat că Hallmark va fi numit director general nu mai târziu de 1 octombrie.

În februarie, Aston Martin a amânat lansarea primului său vehicul electric din cauza cererii reduse, în condiţiile în care preţurile record pentru modelele de lux au ajutat producătorul auto britanic să-şi reducă pierderile anuale.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri