Ford este lider de vanzari pe segmentul autovehiculelor de import, conform statisticilor APIA pentru luna noiembrie cand detinea 11,72% din aceasta piata cu 2.601 de unitati vandute.
In ceea ce priveste clasamentul pe modele, Ford Focus s-a clasat pe primul loc in clasa C cu 1.044 de unitati vandute, iar Fiesta a ocupat locul al doilea in clasa B, cu 932 de unitati vandute.

"Noiembrie este a doua luna consecutiva de vanzari record pentru Ford, record care ne-a plasat pe primul loc in clasamentul vanzarilor de autovehicule de import. Marcam 15 ani de activitate in pozitia de lideri de piata, inregistrand cea mai dinamica crestere a retelei prin inaugurarea a cinci noi locatii la standarde Ford in numai o luna", a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra.

Romcar si partenerii sai din retea au vandut in perioada ianuarie-noiembrie 2007 peste 19.500 de unitati, mai mult cu 69% fata de perioada similara a anului trecut. Pana la sfarsitul anului sunt estimate vanzari de peste 21.000 de unitati cu 3.500 mai mult decat obiectivele propuse initial pentru anul 2007. In prezent reteaua Romcar a ajuns la 30 de locatii de distributie si 30 de unitati de service, iar pentru anul 2008 Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri