Premium Truck Parts (PTP), importator si distribuitor de piese de shimb si consumabile pentru autovehicule comerciale, estimeaza in acest an o crestere cu 35% a cifrei de afaceri, de peste 20 milioane euro, ca urmare a extinderii retelei de distributie si a gamei de produse, potrivit companiei.

In primul semestru al anului, vanzarile PTP au fost de peste 10 milioane de euro, cu 30% mai mult fata de intervalul similar din 2007. Compania are noi puncte de lucru in Bucuresti Otopeni, Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

Investitiile aferente deschiderii noilor locatii, plus cheltuielile logistice, IT si achizitiile de autovehicule se ridica la circa un milion de euro. Personalul PTP s-a marit de la 60 la 100 de angajati.

PTP a inclus in gama sa de produse mai multe marci de piese de schimb, ale unor producatori precum Febi Bilstein, Valeo, Hella, Covind, Sogefi Tecnocar, Monroe, Diesel Technic, Eurolites si Hayes Lemmenz.

Pe de alta parte, PTP a extins in acest an oferta de piese de schimb de prima echipare atat pentru marcile de vehicule comerciale DAF, MAN, Mercedes-Benz, Renault V.I., Scania si Volvo, cat si pentru semiremorci.

Gama de produse s-a extins si in cadrul compartimentului de scule si consumabile pentru sevice. PTP si-a marit oferta prin incheiera de parteneriate de distributie cu marcile Krafft si Zep, pentru produse chimice, cu Hella pentru elemente optice, si cu produse Chicago Pneumatic si Bahco pentru scule.

“Dinamica economiei romanesti din ultimii ani se reflecta si in cresterea numarului de vehicule comerciale, implicit a necesarului de piese, scule si consumabile specifice”, a pus Cristian Cozma, comercial manager al PTP.

Potrivit estimarilor companiei, PTP acopera in prezent o cota de circa 25-30% din piata pieselor de schimb si a consumabilelor pentru camioane.

Premium Truck Parts opereaza 18 centre de distributie in tara si are in portofoliu aproximativ 50 de marci de producatori consacrati de piese si consumabile si cateva sute de mii de tipuri de produse.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Volvo introduce brandul Recharge pentru modelele electrice si hybrid