Inchcape Motors, dealer Toyota in Romania, va deschide in martie 2009 un complex auto in Militari si inchide un showroom Toyota in Pantelimon, potrivit companiei.

Noul centru multifunctional este o investitie exclusiva Inchcape si va comercializa numai masini marca Toyota.

Inchiderea showroom-ului face parte din planul de modernizare si eficientizare a dealer-ului auto Inchcape, care intentioneaza sa deschida in 2009 un centru multifunctional in zona Militari.

Noul centru de retail va oferi clientilor Toyota servicii integrate, sub acelasi acoperis: showroom, service si piese de schimb. Deschiderea centrelor de tip 3S reprezinta un standard Toyota la nivel european, in Romania existand deja o retea de noua astfel de unitati.

Showroom-ul Inchape din Pantelimon va fi inchis din data de 1 decembrie 2008. In showroom se comercializa intreaga gama de autoturisme Toyota: Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, RAV4 si Land Cruiser.

Inchcape este cel mai mare retailer independent de masini la nivel interntional, cu operatiuni majore in Austria, Belgia, Grecia, Hong Kong, Singapore si Marea Britanie.

Grupul Inchcape are de asemenea in dezvoltare operatiuni in alte piete precum Romania, Bulgaria, tarile Baltice, China, Rusia si Africa de Sud.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cum ar trebui să dezinfectați mașina în această perioadă
Setari Cookie-uri