UniCredit Leasing Corporation va oferi servicii de finantare pentru dealerii Mazda din Romania incepand cu mijlocul lunii decembrie 2008, ca parte a unei colaborari regionale.
Prin intermediul Mazda Financial Services, UniCredit Leasing Corporation va oferi leasing financiar si operational, precum si credite pentru achizitionarea autovehiculelor.

Compania nu este la prima cooperare cu Mazda, aceasta fiind deja partenerul financiar al constructorului nipon si in Austria.

Mazda va incheia anul 2008 in Romania cu 2.500 de unitati vandute, peste estimarile de la inceputul anului.

In perioada ianuarie-noiembrie 2008, Mazda a vandut in total in Romania 2.405 de unitati, reprezentand o crestere de 180% fata de anul trecut.

Cel mai bine vandut model a fost Mazda2, cu un total de 782 de unitati, urmat de Mazda3 (776 de autovehicule), Mazda6 (405 de unitati) si CX-7 (321 de autovehicule).

Mazda va aduce in Romania anul viitor in primavara noua Mazda3.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri