„Citroen ofera potentialilor clienti, in premiera pentru domeniul auto din Romania, posibilitatea de a-si achizitiona un vehicul la un pret foarte atractiv prin intermediul website-ului sau”, au precizat reprezentantii companiei.

Noul serviciu se numeste eSales, si permite celor interesati de achizitionarea unui vehicul marca Citroen sa isi aleaga o masina cu discount, valabil doar pe o anumita perioada, inainte de a ajunge in showroom-ul dealer-ului Citroen.

Timp de cateva zile, pe website-ul Citroen Romania, in sectiunea eSales, este disponibila o lista restransa de vehicule carora li s-a aplicat o reducere exceptionala.

Clientul isi poate rezerva unul dintre acestea pe internet, iar comanda lui este automat expediata celui mai apropiat dealer Citroen care il va contacta pentru a finaliza achizitia.

Citeste si:

Prima promotie eSales are loc pe 19 ianuarie 2009, iar discount-urile oferite sunt valabile timp de 2 zile. Lista cuprinde 17 vehicule: C1, C3, C4, Grand C4 Picasso, Nemo combi si Noul Berlingo combi.

Citroen Romania, importatorul general al marcii franceze, lanseaza anul acesta noul Citroen C1 facelift pe piata romaneasca si C3 Picasso.

Vanzarile Citroen in Romania s-au situat anul trecut in jurul a 4.000 de automobile, reprezentand o cota de piata de 1,21%.