Ferrari testeaza un prototip hibrid numit 599 GTB, care este asteptat sa apara pe piata in anul 2015, potrivit presei internationale.
Producatorul italian se alatura companiilor Porsche, Mercedes-Benz si BMW in dezvoltarea de vehicule hibride.

“Testam prototipul 599. Vrem sa intelegem cum putem beneficia de tehnologia hibrida pentru a reduce consumul de carburant si marii performantele”, a spus Amedeo Felisa, CEO Ferrari.

Cu toate acestea, Felisa a spus ca Ferrari nu doreste inca un vehicul complet electric.

“Nu consider ca motorul electric este indicat pentru a fi folosit de Ferrari”, a precizat Felisa.

Porsche este primul constructor de masini sport care a anuntat ca va avea motoare cu tehnologie hibrida pe modelele Cayenne si Panamera.

Printre producatorii de masini hibrid, Toyota este cel mai cunoscut datorita modelului Prius, din care a vandut peste un milion de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri