Cele mai bine vandute modele au fost Dodge Nitro si Dodge Avenger, urmate de Chrysler Sebring.

“Desi parcurgem o perioada dificila in care intreaga industrie auto este afectata de criza economica globala, ne bucuram pentru performanta obtinuta in primul trimestru al anului si suntem increzatori ca luna aprilie va fi cel putin la fel de buna. Consider ca elementul care a facut diferenta a fost reprezentat de promotiile oferite clientilor nostri”, a declarat Claudiu Gheorghe, director vanzari al BDT Motors.

Printre promotiile companiei sunt Dodge Nitro la un pret de 21.780 euro fara TVA si Jeep Grand Cherokee la un pret de 31.092 euro fara TVA.

Noul service BDT Motors inaugurat in februarie realizeaza reparatii mecanica in garantie si post-garantie, electrica si diagnoza, statie ITP (Inspectie Tehnica Periodica) si vanzare piese de schimb si accesorii originale Chrysler, Jeep si Dodge.

BDT Group, care detine marcile Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge, dar si automobile premium prin compania Carlex, a realizat anul trecut afaceri de 64 milioane euro, prin vanzarea a 3.312 masini. Grupul a inregistrat in anul 2007 vanzari de masini noi de peste 3.400 unitati.