Marca Fiat va aduce in prim plan, in premiera internationala, noul Fiat Punto Evo, un model ce deschide o alta etapa in evolutia familiei Punto, inceputa cu Punto Clasic, continuata cu Grande Punto si completata acum prin Punto Evo. Punto Evo va fi, de asemenea, si primul model Fiat echipat cu noile motrizari MultiAir, o tehnologie care, ca si MultiJet, a fost gandita sa schimbe coordonatele de consum si emisii si sa aduca un avantaj net in privinta performantelor.

Pe piata din Romania, Punto Evo va fi lansat in primul trimestru al anului 2010, urmand sa se vanda in paralel cu modelul Grande Punto.

Tot o premiera va fi si cea mai recenta versiune a aplicatiei Blue&Me, denumita TomTom, datorita colaborarii dintre Fiat si liderul european in sisteme de navigatie portabile. Blue&Me TomTom devine astfel un sistem integrat de infotainment ce permite gestionarea telefonului, a navigatiei si a functiilor de informatie prin intermediul unui touch-screen, a comenzilor de pe volan sau prin comanda vocala.

Pe langa Punto Evo, celelalte atractii ale standului vor fi Fiat 500C, versiunea cabrio a modelul Fiat 500 si noul Fiat Sedici echipat cu cele mai recente doua motorizari Euro 5 (1.6 120 CP si 2.0 135 CP) ce asigura minimum de emisii CO2 in segmentul sau.
Accentul pe partea de protectie a mediului va fi sustinut si prin prezentarea a trei dintre cele mai noi inovatii Fiat, MultiAir, Start&Stop si „eco:Drive”.

La standul Alfa Romeo vedeta salonului va fi Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde - o versiune exclusivista a celui mai recent lansat model al Casei din Milano. Quadrifoglio Verde (un trifoi cu patru foi) a fost pentru mult timp simbolul unora dintre cele mai sportive Alfa Romeo. Noua versiune este echipata cu un propulsor 1.4 MultiAir Tbi 170 CP, are un consum mediu extra-urban de 4.8l/100km, emisii CO2 de 139g/km si atinge 100 km in 7 secunde.

Lancia va prezenta o versiune speciala Ypsilon Elle, realizata in colaborare cu marca ELLE, a Lanciei Delta si a Lanciei Musa Poltrona Frau.