Prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, Noul Duster poate fi comandat începând cu data de 20 martie în toate showroom-urile mărcii din România. Anunțul vine după ce, în ianuarie, Dacia a permis unui număr limitat de 200 de persoane să depună comenzi.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț. Printre noutățile generației a treia se numără și motorizarea hibridă, în timp ce motorul diesel dispare din ofertă.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată, se arată într-un comunicat.

Prețurile variază între 18.800 Euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 Euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140. La Geneva, am aflat că noul Duster va intra în producție în luna iunie, iar primele livrări se vor face în a doua jumătate a acestui an

Comenzile se pot face și online, unde pot fi găsite versiunile superioare Extreme și Journey. Este de menționat că prețurile pentru noul Duster variază de la o piață la alta. În Spania, de pildă, Dusterul începe de la 19.290 euro. De asemenea, privind prin gamă, putem observa diferența obișnuită de preț pentru cei care caută tracțiunea integrală, iar prețul poate trece de acei 26.650 euro.

De exemplu, Duster Extreme cu motorizarea TCe130 și tracțiune 4x2 costă 25.350 euro cu niște opționale la bord, iar dacă vrei tracțiunea 4x4 trebuie să pui pe masă 27.550 euro. În cazul particular al acestui model, perioada de livrare este „iulie-august” conform platformei oficiale de e-commerce a Dacia.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri