Harley-Davidson Bucuresti, unicul dealer al marcii Harley-Davidson in Romania, a inaugurat in zona comerciala Baneasa un nou showroom in urma unei investitii de 700.000 euro, iar in ianuarie va deschide un magazin in Constanta, in urma unei investitii de 100.000 euro.
„Designul showroom-ului din Bucuresti a fost conceput in colaborare cu biroul de arhitectura al filialei europene a Harley-Davidson Motor Company si corespunde standardelor de imagine si calitate pe care Harley-Davidson le impune in intreaga lume. Proiectul a presupus o investitie totala de 700.000 euro”, a declarat Bogdan Bucurescu, directorul general Harley-Davidson Bucuresti.

Spatiul de expunere este impartit in mod egal intre motociclete, piese si accesorii originale Harley-Davidson si colectiile MotorClothes.

Suprafata construita se intinde pe 700 mp, incluzand spatiul de expunere al showroom-ului si departamentul service. Showroom-ul, dispus pe doua niveluri are o suprafata de 500 mp, dintre care 40 mp sunt alocati lounge-ului decorat in stil american.

Departamentul service, in care se asigura reparatii si asistenta tehnica pentru orice marca de motociclete are o suprafata de 150 mp. Clientii au la dispozitie 40 de locuri de parcare in fata cladirii.

„Noul dealership Harley-Davidson Bucuresti intareste pozitia strategica a marcii pe piata romaneasca si reprezinta cu succes produsele si serviciile noastre, avand capacitatea sa mentina la cote inalte interesul de care se bucura Harley-Davidson in Romania”, a spus Marc McAllister, managing director al filialei Harley-Davidson European Direct Markets.

Printre noutatile prezentate la inaugurare se numara si modelele Harley-Davidson din gama 2010, ultimele colectii de fashion si lifestyle.

Cota de piata Harley-Davidson in Romania pe segmentul motorizarilor de peste 651 cc a fost de 19,2% in trimestrul trei.

Anul acesta Harley-Davidson a vandut 40 de unitati in Romania, iar in 2008 circa 70 de motociclete. Compania ofera reduceri de 500 de euro pentru motocicletele Buell aflate in stoc.

Harley-Davidson Bucuresti ofera o serie de servicii corelate, asistenta pentru finantarea prin leasing, buy-back si vanzari de motociclete Harley-Davidson second-hand.

Totodata, Harley-Davidson Bucuresti este si centrul clubului H.O.G. din Romania. H.O.G., Harley Owners Group, este cel mai mare club sponsorizat de un producator de motociclete, reunind peste un milion de membri activi in lumea intreaga. H.O.G. Bucuresti a fost infiintat oficial in 2008 si coordoneaza o serie de evenimente si activitati prin intermediul carora posesorii unei motociclete Harley-Davidson se reunesc pentru a-si impartasi pasiunea pentru libertate.

Harley-Davidson urmareste extinderea in regiune si marirea cotei de piata. “Romania este una din cele mai importante piete din regiune pentru Harley-Davidson. Anul viitor, urmeaza sa ne extindem si in Bulgaria. Vrem sa ne extindem in regiune este un mare potential. Anul trecut, s-au vandut in Europa 43.000 de motociclete Harley-Davidson. Suntem numarul 1 in Suedia, Norvegia, Finlanda. In principalele tari UE suntem pe locul 2 -3 dupa cota de piata. Marea Britanie, Germania, Franta”, a spus David Hackshall, director regional Harley-Davison pe Europa Centrala si de Est.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri