AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania, va lansa in 2010 patru modele noi, Fiat Punto Evo si Fiat 500 C, noul Fiat Doblo si Alfa Romeo Giulietta.
Importatorul va aduce in aprilie modelul Punto Evo, iar in mai-iunie modelul 500 C.

Versiunea cabrio a modelului Fiat 500 - un tribut adus modelului din 1957 - dispune de un concept de softtop cu un design inovativ si functional. Acoperisul din panza poate fi comandat, in trei culori (ivoriu, rosu si negru) si va fi completat de o caroserie in aceleasi tonuri, doua astfel de combinatii cromatice fiind special create pentru aceasta versiune: Pearl Red si Warm Grey (specifica masinilor sport).
Noua versiune Fiat 500 C va dispune de motorizarile diesel si benzina 1.3 Multijet 75 CP, 1.2 69 CP si 1.4 100 CP dar si de noul sistem Start&Stop.
In a doua jumatate a anului va prezenta in Romania in luna septembrie noul model Alfa Romeo Giulietta si noul Fiat Doblo.

Alfa Romeo Giulietta va inlocui modelul actualul 147. Noua Alfa Romeo este un tribut adus modelului Giulietta din anii '50-'60.

Giulietta va dispune de 4 motorizari, doua pe benzina 1.4 Turbo 120 CP si 1.4 Turbo MultiAir 170 CP si doua diesel 1.6 Multijet 105 CP si 2.0 Multijet 170 CP.

Cea de-a doua generatie Fiat Doblo este construita pe o noua platforma, avand un spatiu util mai mare. De asemenea, vor fi disponibile noi motorizari.

Gama de motorizari Doblo include 4 propulsoare, atat Euro 4 cat si Euro 5, unul de 95 CP pe benzina si trei Multijet de 90, 105 si 135 CP.

AutoItalia va mai aduce in 2010 si cateva motorizari noi si versiuni speciale pentru modelele comercializate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri