BDT Rent, parte a BDT Group, a inregistrat in primele doua luni o crestere de 20% a contractelor de inchirieri de autovehicule, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si mizeaza pe afaceri in urcare cu 20% pentru intregul an.
“Marile companii detinatoare de parcuri auto isi indreapta atentia din ce in ce mai mult spre domeniul de inchirieri de autovehicule pe termen lung ca urmare a extinderii operatiunilor, dar si din ratiuni de eficientizare a costurilor”, a declarat Razvan Popescu, director executiv BDT Rent.

BDT Rent a incheiat anul 2009 prin dublarea cifrei de afaceri si a numarului de contracte de inchirieri autovehicule fata de anul 2008.

“Datorita performantelor inregistrate, avem in plan extinderea parcului auto in perioada urmatoare si o crestere de cel putin 20% fata de anul 2009”, a precizat Popescu.

Compania ofera clientilor service si intretinere gratuite pe toata perioada inchirierii.

Marcile comercializate de BDT Group sunt: Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge, dar si automobile premium prin compania Carlex – membra a BDT Group.

BDT Group ofera servicii de buy-back, leasing financiar si operational, asistenta rutiera.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F