Conform unor surse, conceptul va fi folosit si pentru alte modele ale concernului General Motors
Dupa cum am mai relatat, in perioada Salonului de la Frankfurt, cand am prezentat conceptul Antara (foto), Opel se pregateste sa atace din nou segmentul SUV, cu un “urmas” al modelului Frontera. Spectaculos si cu o primire foarte buna din partea presei de specialitate, Antara va fi folosit, se pare, si de catre alte marci ale concernului General Motors.

Astfel, GM Daewoo (sau Chevrolet, cum este cunoscut acest brand pe anumite piete, inclusiv in Romania) va folosi platforma mecanica de la Antara pentru viitorul SUV Captiva, care urmeaza sa fie prezentat in premiera, in primavara lui 2006, la salonul de la Geneva.

Primul SUV din scurta istorie a brandului GM Daewoo va avea atat o motorizare turbodiesel, cat si una de benzina. Revenind la Opel, constructorul german pregateste inlocuirea lui Signum, pana in 2008, viitoarea generatie urmand sa fie un crossover. Se va folosi platforma mecanica GM Epsilon II, care va sta si la baza viitoarei generatii Vectra.

Fiind vorba de un model din partea superioara a gamei, calitatea deosebita a finisajelor si materialelor folosite va fi completata de un spatiu interior generos, masina imbinand caracteristici de SUV si cu cele ale unui break, ba va avea si veleitati sportive, din moment ce va fi propulsata de motoare V6 si va dispune de tractiune integrala.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si