La 20 de ani, Mihai Bica este primul roman care va iesi, peste patru ani, cu o diploma de medic de la Cambridge, universitatea din Top 3 mondial la care a visat inca din clasa a IX-a.

Mihai Bica (20 de ani) este absolvent al celui mai bun liceu din tara, Colegiul National „Sf. Sava“, din Bucuresti, a fost olimpic national la biologie si din clasa a IX-a a visat sa studieze la prestigioasa universitate Cambridge, din Marea Britanie. Trei ani mai tarziu, la miezul noptii, „sarea prin casa de bucurie“ pentru ca fusese acceptat, dupa un examen de specialitate, doua interviuri si Bac-ul britanic luat cu nota maxima la biologie, fiindca in Romania nu a putut da examen decat la una din probele cerute, chimia.

Acum, Bica este chiar primul roman admis la Medicina la Cambridge din istoria universitatii, lucru pe care l-a aflat de la profesorii lui englezi si de la Societatea Studentilor Romani de acolo.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Universitatea Cambridge/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri