eJobs.ro lanseaza Maratonul Carierei: iti actualizezi CV-ul si castigi o masina sau o excursie in Europa

Site-ul de recrutare eJobs.ro lanseaza in aceasta toamna "Maratonul Carierei", un concurs prin care candidatii care isi actualizeaza CV-ul astfel incat sa fie complet intra in cursa pentru o masina sau o excursie pentru doua persoane in Europa.

Concursul se desfasoara online intre 1 si 28 septembrie 2014. Astfel, eJobs.ro ofera 4 excursii saptamanale in Europa pentru doua persoane si un Opel Corsa.

Cei care doresc sa intre in cursa pentru premii trebuie sa acceseze contul lor eJobs.ro, sa isi completeze CV-ul in proportie de minimum 90% si sa se inscrie in concurs. Doritorii se pot inscrie in concurs prin accesarea acestui link.

Maratonul Carierei este o initiativa eJobs.ro dedicata oamenilor activi din Romania, care doresc sa se dezvolte pe plan profesional, dar care nu gasesc timpul sau motivatia necesare pentru a-si pregati CV-ul, astfel incat sa ii reprezinte fidel in fata oricarui potential angajator.

Pentru a beneficia de extra-sanse la obtinerea premiilor, participantii trebuie sa dea share, din contul lor de Facebook, concursului Maratonul Carierei.

Citeste si:
Medicii și asistentele sunt cei mai căutați candidați pentru...
eJobs România: Medicii și...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Pe eJobs.ro sunt active in prezent 15.000 de joburi. Site-ul de recrutare eJobs.ro inglobeaza peste 2,5 milioane de CV-uri active in baza de date, iar numarul companiilor care au recrutat pe aceasta platforma depaseste 200.000.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri