Concursul se desfasoara online intre 1 si 28 septembrie 2014. Astfel, eJobs.ro ofera 4 excursii saptamanale in Europa pentru doua persoane si un Opel Corsa.

Cei care doresc sa intre in cursa pentru premii trebuie sa acceseze contul lor eJobs.ro, sa isi completeze CV-ul in proportie de minimum 90% si sa se inscrie in concurs. Doritorii se pot inscrie in concurs prin accesarea acestui link.

Maratonul Carierei este o initiativa eJobs.ro dedicata oamenilor activi din Romania, care doresc sa se dezvolte pe plan profesional, dar care nu gasesc timpul sau motivatia necesare pentru a-si pregati CV-ul, astfel incat sa ii reprezinte fidel in fata oricarui potential angajator.

Citeste si:

Pentru a beneficia de extra-sanse la obtinerea premiilor, participantii trebuie sa dea share, din contul lor de Facebook, concursului Maratonul Carierei.

Pe eJobs.ro sunt active in prezent 15.000 de joburi. Site-ul de recrutare eJobs.ro inglobeaza peste 2,5 milioane de CV-uri active in baza de date, iar numarul companiilor care au recrutat pe aceasta platforma depaseste 200.000.