Persoanele interesate sa ocupe un post de inginer sau de expert IT pot discuta direct cu cei aproximativ 20 de angajatori care participa la targ si au posturi vacante, scrie Mediafax.

Companiile prezente la targ ofera si stagii de practica sau internship, pentru care pot aplica studentii sau absolventii. "Oferta anuala prezentata de catre unii dintre angajatori atinge chiar si cifra de 1.000 de locuri de munca. De aceea, avantajul candidatului cu un CV depus in perioada targului este ca poate fi contactat de angajator chiar si post-eveniment. Ofertele companiilor vizeaza candidatii cu experienta din domeniul inginerie si IT, dar sunt puse la dispozitie si stagii de practica sau internship-uri, dedicate studentilor sau celor aflati la inceput de cariera", a declarat organizatorul evenimentului, Georgiana Ivan.

Targul de locuri de munca va avea loc la World Trade Center, sambata si duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Candidatii pot discuta direct cu reprezentantii HR ai companiilor angajatoare prezente la targ, dar au posibilitatea de a aplica si pe bestengineer.eu, unde pot gasi o parte dintre locurile de munca disponibile.

Printre companiile participante se numara UTI Grup, Hynes Pro, ING Bank, Lafarge Ciment Romania, Maguay, Simerom, GMV Innovating Solutions Spain, Radcom si APT Group, au precizat organizatorii.

Sursa foto: Businessman/Shutterstock.com