Principalele motive pentru care si-ar schimba locul de munca sunt evolutia in cariera (26%), obtinerea unui salariu mai mare (21%) sau a unui pachet de beneficii mai bun (15%)

Studiul va fi prezentat in integralitate in premiera in cadrul Conferintei HR 2.0 2017 - Deficitul de talent, lovitura puternica pentru angajatori, pe care wall-street.ro o organizeaza in data de 2 martie, la hotelul Sheraton. Te invitam sa te inscrii gratuit la eveniment.

Mai mult, peste jumatate dintre romani (56%) ar fi dispusi sa se mute in alta tara daca jobul ar cere-o, in timp ce doar 44% ar fi dispusi sa se mute in acelasi scop de serviciu, dar in alt oras din Romania.

Director HR Nestle:...
Citeste si: Cum au transformat tinerii piata muncii din Romania

Cercetarea mai arata ca cea mai mare parte a celor care au promovat de cel putin 4-5 ori in ultimii cinci ani (fie in cadrul aceleiasi companii, fie prin schimbarea locului de munca), se afla pe trepte ierarhice superioare (directori sau manageri), in timp ce 51% dintre cei aflati pe pozitii entry level nu au promovat niciodata in ultimii cinci ani.

Daca iti doresti sa participi la studiu, o poti face printr-un simplu click aici.

INFOGRAFIC : eJobs: jumatate...
Citeste si: [INFOGRAFIC]: 1 din 2 romani se asteapta la o crestere salariala

Sursa foto: piosi, SHutterstock