Esti in cautarea unui job? Cat de mult apreciezi autenticitatea unui anunt de angajare? Adica sa nu fii pacalit atunci cand aplici la o pozitie deschisa?

Este fundamental ca anuntul de recrutare sa reflecte cat mai fidel caracteristicile job-ului, spune Ana Nicoleta Zafiu, consilier in cariera, psiholog organizational, CareerInvest, pentru Revista CARIERE. Ea este invitata celui de-al doilea articol din mini-seria noastra despre anunturile de angajare.

"Persoanelor cu care lucrez in zona de consiliere in cariera le spun de fiecare data ca procesul de recrutare este implicit un proces de vanzare de ambele parti: atat angajatorul, cat si candidatul expun ceea ce ofera. Astfel, la randul sau angajatorul in mod firesc mizeaza pe punctele forte ale job-ului pe care il are disponibil in cadrul companiei. Insa este esential ca acele atuuri sa fie veridice si sa poata fi dovedite in momentul inceperii colaborarii", sustine aceasta.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri