O companie poate deveni excepțională doar cu resurse umane de calitate, iar Jooble oferă o soluție în acest sens, inedită în România.

În mediul de afaceri dinamic și competitiv din România, companiile se confruntă constant cu provocarea de a-și maximiza potențialul de talent pentru a obține succesul pe termen lung. De cele mai multe ori, atragerea și menținerea unei forțe de muncă talentate și motivate face diferența între o companie obișnuită și una excepțională. Și dacă atragerea candidaților este destul de facilă în ziua de azi, prin publicarea de anunțuri de angajare online, atunci selecția și în special retenția ulterioară a angajaților este o adevărată provocare, după cum știm bine cu toții.

În acest articol, vom explora o abordare inovatoare pe care companiile din România o pot adopta pentru a-și maximiza potențialul de talent. Indiferent dacă reprezentați o companie nouă în căutarea primilor angajați, o organizație consolidată în căutarea căilor de dezvoltare și de extindere a echipei, sau pur și simplu doriți să îmbunătățiți performanța și eficiența resurselor umane ale companiei, acest articol vă va oferi informația necesară pentru a vă atinge obiectivele.

Într-o lume a businessului aflat în continuă schimbare și evoluție, recunoașterea valorii potențialului de talent și investiția în dezvoltarea angajaților devin esențiale pentru a face față provocărilor și a prospera pe piața competitivă din România. Descoperiți cum să vă transformați compania într-un magnet pentru talente și să vă construiți echipa ideală pentru succesul durabil al afacerii voastre.

Ce reprezintă platforma Jooble?

Jooble este o platformă globală de căutare a locurilor de muncă care acoperă mai mult de 70 de țări din întreaga lume, inclusiv România. În esență, Jooble este un agregator de joburi, care centralizează și afișează într-un singur loc anunțurile de locuri de muncă publicate pe diferite site-uri și pagini web de căutare a locurilor de muncă.

Astfel, platforma Jooble funcționează ca un motor de căutare specializat pentru job-uri, iar utilizatorii pot căuta oportunități de angajare în diverse domenii și industrii, folosind cuvinte cheie și filtre relevante. Jooble colectează anunțurile de locuri de muncă de la site-uri de cariere, site-uri de companii, agenții de recrutare și alte pagini web relevante și le prezintă utilizatorilor într-o interfață simplă și ușor de utilizat.

Sursa Foto: Unsplash

Prin intermediul Jooble, candidații pot să acceseze rapid și ușor anunțuri de joburi potrivite pentru profilul lor, să aplice online și să primească notificări despre joburile noi care corespund criteriilor lor. Pe de altă parte, angajatorii pot publica gratuit anunțuri de locuri de muncă, pentru a atrage candidați și a își promova oportunitățile de angajare în fața unei audiențe mai mari.

Jooble oferă un serviciu gratuit pentru utilizatori și permite acestora să exploreze o gamă largă de oportunități de angajare în diverse locații și industrii. Prin centralizarea anunțurilor de joburi și oferirea de funcții de căutare avansată, Jooble ajută candidații să găsească rapid și eficient joburile potrivite pentru ei, iar angajatorii să ajungă la potențiali candidați talentați din diferite surse.

Jooble a lansat recent un serviciu nou, unic în România

Prin noul său serviciu pentru angajatori Ready2Recruit, Jooble își propune să devină mult mai mult decât un agregator de joburi. Îmbinând baza sa de date extensivă, cunoștințele despre piața forței de muncă și experiența specialiștilor proprii, Jooble oferă pentru companiile din România servicii de recrutare, aduse la un alt nivel.

Prin Ready2Recruit, Jooble aduce mai multă complexitate procesului de selecție și recrutare a candidaților, simplificând-ul în același timp din punctul de vedere al angajatorului. Practic, tot ce trebuie să facă angajatorul interesat, este să se înregistreze gratuit. Ulterior, specialiștii de la Jooble demarează procesul de recrutare, urmând un algoritm pe cât de simplu, pe atât de eficient.

În primul rând, ei analizează cererile de recrutare și așteptările angajatorilor, și se expun pe marginea posibilităților de realizare a acestora. În al doilea rând, experții Jooble creează așa-numitul “mix de recrutare” – o selecție a celor mai eficiente canale prin care vor fi atrași potențialii candidați, pentru fiecare caz în parte. La următoarea etapă, are loc procesul de screening, în cadrul căruia se realizează triajul candidaților, prin intermediul unor interviuri telefonice prealabile. Astfel, doar cei mai potriviți angajați ajung în shortlist-ul care este prezentat angajatorului, pentru a fi invitați la interviul de angajare.

Citeste si:

    Prin această abordare inovativă și bazată pe o experiență globală acumulată de-a lungul anilor, Jooble va ajuta companiile din România să economisească timp, resurse financiare și umane, să își acopere necesarul de personal cât mai rapid și să identifice candidați de calitate superioară.

    Sursa foto: Unsplash

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea Cariere »



    Setari Cookie-uri