Revolut România vrea să recruteze, în următoarele luni, aproape 80 de specialiști din diverse domenii (ingineri, specialiști în recrutarea de talente, recrutori experimentați, specialiști în gestionarea resurselor umane și dezvoltare).

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). De asemenea, compania are în plan să își extindă echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziții (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din toată lumea vor beneficia de produsele și funcțiile la a căror concepere participă și echipa Revolut din România.

În urma participării la un studiu recunoscut pentru evaluarea experienței angajaților, Revolut a fost recunoscut drept unul dintre locurile de muncă preferate, în opt țări - Regatul Unit, India, Polonia, Lituania, România, Ungaria, Spania și Portugalia. Certificarea Great Place to Work este obținută într-un moment în care compania de origine britanică a atins un efectiv global de 7.500 de angajați, ca urmare a extinderii în noi piețe, cum ar fi Brazilia, India și Noua Zeelandă. Dezvoltarea de produse și funcționalități noi este un factor care contribuie la stimularea recrutării globale.

Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut a declarat: “Certificarea primită pe mai multe piețe unde suntem prezenți este un motiv de mândrie pentru noi. Deși aceasta este o susținere extraordinară a culturii și a forței de muncă, știm că întotdeauna mai sunt multe de făcut și ne vom strădui să ne asigurăm că toți angajații noștri pot prospera la Revolut. Obținerea acestei recunoașteri este și o consecință a traiectoriei pozitive pe care o are compania, o evoluție posibilă doar datorită talentului, muncii susținute și angajamentului arătat de toți angajații Revolut, de oriunde din lume.”

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri