Revolut anunță numirea lui Dan Teodosiu în Consiliul de Administrație al grupului, ca director neexecutiv. Dan are peste 30 de ani de experiență în construirea și coordonarea de echipe în domeniul cercetării și al ingineriei, precum și în dezvoltarea de platforme și infrastructuri scalabile care asigură servicii pentru miliarde de clienți. Dan a deținut roluri de conducere în companii de tehnologie precum Google (Paris), Microsoft (Redmond și Dublin) sau HP Labs (Palo Alto).

În ultimii ani, Dan a fost Chief Technology Officer (CTO) la Onfido, o platformă de verificare și autentificare a identității, unde a supervizat dezvoltarea unor soluții recunoscute la nivel de industrie, bazate pe inteligență artificială. Anterior experienței de la Onfido, Dan a fost timp de șase ani CTO la Criteo, cea mai mare companie europeană de publicitate în medii digitale, unde a fost implicat în listarea pe bursă și creșterea rapidă a companiei, care a urmat acestui moment.

Dan este cel de-al treilea expert cu rădăcini în România numit într-o poziție importantă, în Revolut, în 2023, alături de Victor Stîngă (interim Chief Financial Officer - CFO) și Lucian Ivan (Global Head of Talent Revolut).

„Sunt încântat să îi urez bun venit lui Dan în Consiliul de Administrație Revolut. Experiența lui Dan în diverse domenii legate de tehnologie contribuie la întărirea consiliului nostru. Fără îndoială, el va aduce idei proaspete și practice pentru dezvoltarea companiei și sunt nerăbdător să văd cum se vor concretiza propunerile sale în perioada următoare”, a declarat Martin Gilbert, președintele Consiliului de Administrație Revolut.

„Revolut este o adevărată forță a schimbării prin tehnologie în domeniul serviciilor financiare. Cu zeci de milioane de clienți persoane fizice la nivel global, în mai puțin de o decadă, Revolut a avut și continuă să aibă o creștere susținută. Sunt încântat să contribui cu experiența mea de antreprenor și expert în tehnologie la evoluția unei companii care și-a surclasat competitorii și și-a confirmat poziția de lider în industrie”, a spus Dan Teodosiu.

Ca fost antreprenor, Dan a co-fondat în California două companii, una dintre ele fiind achiziționată de Microsoft, în 2002. Originar din România, Dan deține un master în științe și un doctorat în Computer Science la Stanford University.

Revolut angajează în România: sunt scoase la bătaie 80 de locuri de muncă

Revolut România vrea să recruteze, în următoarele luni, aproape 80 de specialiști din diverse domenii (ingineri, specialiști în recrutarea de talente, recrutori experimentați, specialiști în gestionarea resurselor umane și dezvoltare).

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). De asemenea, compania are în plan să își extindă echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziții (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din toată lumea vor beneficia de produsele și funcțiile la a căror concepere participă și echipa Revolut din România.

Sursa foto: Revolut România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri