Cea de-a 12-a ediție a Employer Branding Conference, evenimentul cheie în domeniul Resurselor Umane, va avea loc pe 11 aprilie, la Hotel JW Marriott din București. Cu o agendă cuprinzătoare, conferința va aborda o gamă largă de subiecte, adresându-se tuturor celor intereșați de abordări inovatoare în recrutare și retenție de talente, dezvoltarea unei culturi organizaționale solide și strategii de promovare a brandului angajatorului prin prisma sustenabilității și responsabilității sociale corporative.

Profesioniști din mari companii și experți recunoscuți pentru activitatea lor vor oferi un pachet consistent de informații actualizate, studii de caz relevante și multe momente de inspirație. Printre aceștia se numară:

  • Sarah Sturgess (Agency Director, SMRS),
  • Ionela Sulugiuc (Director Național de Resurse Umane, Lidl România),
  • Paul Olteanu (Master Trainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect),
  • Florentina Ciontea (Director HR &CSR, Pluxee România & Bulgaria),
  • Andreea Mihnea (Chief People Officer, First Bank),
  • Gina Cruceru (Group HR Director, Rompetrol-KMG International),
  • Silvia Petre (HR Director, PepsiCo East Balkans),
  • Maria Tătaru (HR Director, Arctic),
  • Iulia Zamfir (Group HR Manager, One United Properties),
  • Miriana Matei (Head of HR Communications, Schneider Electric),
  • Delia Taloș (Talent Acquisition & Development Manager, Bergenbier),
  • Corina Făurescu (Senior HR Manager, Booking Holdings),
  • Petruș Stuparu (Partener, Trend),
  • Mirela Tănase (Senior Partner-Strategy& Sales, Exploratist),
  • Viorela Marcu (Sr. Manager, Global Culture, UiPath & Co-founder, HR Hub),
  • Robert Katai (B2B Marketing Consultant),
  • Monica Jitariuc (Consultant & Trainer de Comunicare),
  • Bogdan Badea (CEO, eJobs Group).

SESIUNE SPECIALĂ

Relația între Stres, Motivație și Performanță

Descoperim relația între stres și performanță și de ce stresul nu este întotdeauna dăunător, ba uneori este chiar necesar pentru rezultate. Înțelegem și învățăm să distingem între stresul dezirabil, care conduce la performanță și cel toxic, care ne îmbolnăvește fizic și psihic. Apoi explorăm câteva teorii motivaționale universale și vedem cum ne putem antrena mintea să persevereze în fața adversității și a provocărilor. Toate acestea alături de Paul Olteanu (Master Trainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect) la Employer Branding Conference 2024, pe 11 aprilie.

STUDIU ÎN EXCLUSIVITATE

Cum atragi și reții oameni prin reputație și brand de angajator?

Nu mai este un secret pentru nimeni că, pentru atragerea și reținerea talentelor, brandul de angajator poate fi un instrument la fel de puternic precum salariul și beneficiile extrasalariale. Cum se raportează, însă, candidații și angajații la reputație atunci când piața dă semne de volatilitate? Ce pot face angajatorii pentru a atenua efectele unui context plin de incertitudini? Cum pot folosi puterea brandului pentru a motiva angajații și pentru a incuraja performanța? Și, până la urma, la ce raspund cel mai ușor candidații și angajații atunci când vine vorba despre reputație? Aflăm toate răspunsurile din concluziile sondajului “Cum atragi și reții oameni prin reputație și brand de angajator?”, realizat de Employer Branding Conference și eJobs.

Mai multe detalii despre program, invitați și participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.

Ediția de primavară a Employer Branding Conference 2024 este organizată de Evensys în parteneriat cu Lidl România, Pluxee, First Bank, Rompetrol, Booking Holdings, Exploratist, One United Properties, eJobs, Phillip Morris România și Wellington.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri