SABMiller plc, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume a hotarat sa-l numeasca pe Stephan Weber in functia de presedinte al subsidiarei sale din Romania, Ursus Breweries, de la inceputul lunii noiembrie

Bazandu-se pe momentul de crestere a Ursus Breweries, pe masura ce ne marim capacitatea de productie si continuam sa ne intarim portofoliul solid de marci, Stephan va conduce organizatia inscriindu-ne in cursa pentru pozitia de lider de piata", a declarat directorul executiv al SABMiller Europe, Alan Clark.

Stephan Weber il inlocuieste pe Dieter Schulze, care, dupa patru ani in Romania, a fost numit presedinte al Kompania Piwowarska, subsidiara SABMiller din Polonia. Stephan-Maria Weber a fost director de vanzari si distributie si trade marketing pentru Europa timp de trei ani si jumatate. In acest timp, a avut un rol-cheie in dezvoltarea strategiei de vanzari si distributie si trade marketing pentru Europa, pentru a deveni o organizatie orientata catre consumatori si piata.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca cu o cota de piata de 24%. Compania detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov, avand peste 1.300 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar si Pilsner Urquell.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Setari Cookie-uri