Denumire job: Manager Vanzari Asigurari in Pensii Private

Nivel cariera: Cei care isi doresc si candideaza pentru un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in majoritatea companiilor din Bucuresti este de 1.500 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite.

Studiile superioare sunt obligatorii. Studiile de specialitate in domeniul financiar, juridic sau tehnic reprezinta insa un avantaj.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de Manager Vanzari Asigurari in Pensii Private sa posede abilitati excelente de comunicare, sa aiba o prezenta placuta, bune abilitati de negociere, motivare si coordonare, sa fie o persoana ambitioasa si dinamica, orientata spre rezultate. Experienta in vanzari directe si management constituie un avantaj major.

Beneficii extrasalariale: In afara unui salariu atractiv si oportunitatea de se dezvolta profesional, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii un pachet de bonusuri motivant (lunar, trimestrial si anual) atat pentru activitatea proprie cat si pentru activitatea echipei. De asemenea, pe toata durata colaborarii un Manager Vanzari Asigurari in Pensii Private se bucura de finantare continua.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara si un program de training intensiv, la nivel regional, national si extern, posibilitati reale de promovare in cadrul companiei, bazate strict pe rezultatele proprii dar si un sistem de comisionare performant atat pentru vanzari proprii cat si pentru vanzarile echipei.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare si de dezvoltare a unei cariere in domeniu exista atat in companiile mari cat si la in cele mari. Un bun Manager de Vanzari Asigurari in Pensii Private va trebui sa se ocupe nu numai de coordonarea echipei in activitatea de vanzare dar si de cea de post-vanzare, ci si respectarea cu strictete a politicii de vanzari a companiei, urmarirea contractelor de asigurare aflate in portofoliul echipei, intocmirea rapoartelor de activitate.

Avantaje: Mai mult decat in cazul altor job-uri, un Manager de Vanzari Asigurari in Pensii Private are posibilitatea de a dezvolta o cariera intr-un domeniu extrem de competitiv pe piata muncii si sa obtina castiguri salariale importante.

Dezavantaje: Printre principalele dezavantaje se numara programul incarcat, dar si disponibilitatea pentru intalniri de afaceri.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Teodorovici, despre Pilonul II: Nu pleaca nimeni din tara