Societatea Tailwind Securities - companie care are ca actionar majoritar Rompetrol Holding, incepe un amplu proces de pregatire si promovare a viitorilor specialisti pe piata de capital.

Programul se adreseaza studentilor din anii 2 si 3 ai facultatilor cu profil economic. Prima serie de interviuri pentru stagiile de practica se va incheia pe 6 iunie. Durata unui singur stagiu de practica este de aproximativ 2 luni.

Seriile de practica se vor desfasura in perioada iunie 2008 – mai 2009. Acest program este menit sa ofere o oportunitate de familiarizare cu piata de capital in general si cu activitatea unui S.S.I.F. in special, dar si posibilitatea ca cei selectati sa-si inceapa cariera pe piata de capital la Tailwind Securities. Dupa perioada de practica, celor mai buni participanti li se va propune ocuparea unui post in cadrul departamentului de cercetare si analiza al companiei.

„Tailwind Securities pune un accent deosebit pe recrutarea si formarea interna a viitorilor specialisti. Compania se afla intr-un amplu proces de dezvoltare si are nevoie de personal specializat care sa poata duce la indeplinire obiectivele propuse. Speram ca aceasta activitate de practica se va constitui intr-un instrument eficient pentru recrutarea unor tineri cu atitudine dinamica”, declara Radu Popescu-Buzeu, director al Departamentului de cercetare si analiza al Tailwind Securities.

In cadrul stagiului de practica studentii vor putea studia si, mai ales, aplica: indicatorii cantitativi de analiza pentru companiile listate si folosirea efectiva a acestora in cazuri concrete, modelul de evaluare prin cash-flow a valorii unei companiei (modelul DCF), elaborarea unor rapoarte complete de analiza pentru companii listate, evaluarea unui fond de investitii pe baza activelor detinute, optimizarea unui portofoliu de actiuni listate pe piete interne si internationale, precum si alte elemente de analiza financiara.

Tailwind Securities este o societate de servicii de investitii financiare (S.S.I.F.) al carei obiect de activitate il constituie intermedierea tranzactiilor bursiere la Bursa de Valori Bucuresti, Bursa de la Sibiu si din strainatate. De asemenea, compania este axata pe consultanta corporativa complexa si administrarea conturilor individuale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Fondul de investitii care ajuta afaceri romanesti sa cucereasca lumea