Promovare la Coca-Cola: Marius Croitoru devine CFO pentru operatiunile din Italia

Marius Croitoru, directorul financiar si manager de implementare SAP la Coca-Cola Romania si Moldova, va fi numit incepand cu 1 iulie in pozitia de director financiar la Coca-Cola HBC Italia.

Marius Croitoru (foto) se va reloca la Milano, unde va coordona operatiunile departamentelor financiar, juridic si de achizitii la Coca-Cola HBC Italia.

Cu o experienta de peste zece ani in echipa Coca-Cola HBC, Marius Croitoru a coordonat in ultimii doi ani departamentul financiar, avand totodata responsabilitati si asupra departamentelor juridic si de achizitii. Simultan, a fost coordonatorul programului SAP Wave 2 Coca-Cola HBC Romania si Moldova, implementat in decursul unui singur an pentru toate operatiunile companiei.

Marius Croitoru a mai ocupat pentru o perioada de aproape 4 ani functia de director financiar in cadrul Coca-Cola Hellenic Elvetia si avand responsabilitati financiare asupra companiei.

Croitoru a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, departamentul Finante si Contabilitate si a urmat cursuri specializate de management la una dintre cele mai prestigioase scoli de business - Institutul IMD de la Lausanne.

Coca-Cola detine in Romania trei unitati de productie la Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei, unde imbuteliaza de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Tempo), nectaruri (Cappy Nectar), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri